Terug naar Startpagina
               Site info    Zoeken    FR      
Zorgtraject en LMN: Zorgtrajecten | Zorgverleners | LMN | Documenten
 
LMN

De innoverende aanpak rond de chronisch zieke patiënt brengt heel wat veranderingen met zich mee. Om deze verandering in goede banen te leiden en de zorgverleners maximaal te ondersteunen bij het opstarten van zorgtrajecten werd door de huisartsenkring HAKRO het Lokaal Multidisciplinair Netwerk Ronse opgericht.

De LMN's of Lokale Multidisciplinaire Netwerken zijn opgericht om de multidisciplinaire samenwerking in de chronsiche zorg te bevorderen. De eerste methodieken  hierbij zijn het zorgtraject type 2 Diabetes en het zorgtraject chronische nierinsufficiëntie.

Het LMN is een overlegplatform voor alle betrokken disciplines met als doel de uitwerking van een uniforme en kwalitatieve aanpak en implementatie van de zorgtrajecten in onze regio.

Het beleid en de richting van het LMN Ronse wordt bepaald door de Multidisciplinaire stuurgroep van het LMN Ronse. Deze stuurgroep wordt gevormd door een vertegenwoordiging van de verschillende betrokken disciplines rond de zorgtrajecten.

De uitbouw en dagelijkse coördinatie van het LMN Ronse  wordt geleid door het Dagelijks Bestuur van het LMN, dat bestaat uit Dr. Charlier, Dr. Derijcke en Els De Clercq. 

De projectuitvoerder van het LMN is de zorgtrajectpromotor Els De Clercq.
Voor al uw vragen omtrent de werking van het LMN Ronse kan u bij haar terecht via ztp.elsdeclercq@skynet.be of 0474/ 098 553.